diumenge, 26 de novembre del 2006

LLibertat d'expressió

Us recordeu, sobre tot els mes “espigats” d’un Mercat de L’Encerada o un Sant Jordi, que tal com dèiem fa poc, ja començo a tenir les neurones torradetes, en que en una paradeta hi havia aquests detalls que mostra la imatge ?
Us recordeu els maldecaps, per ser “simple”, que va tenir en Pep Tarragó & Cia per la “coseta” de posar una tapa de WC “aixecable” i una “gàbia amb ninots a dins” ?
Potser a lo millor us crida l’atenció un paper arrugat (en tinc encara una enganxina o un pòster, que us penso ensenyar algun dia), que hi ha dins de la tapa del wàter....
D’això, d’aquestes enganxines i pòsters, ens en varem fer un tip de portar-ne, rebent fins i tot amenaces per part de gent de St. Celoni, amb noms i cognoms, de que ens podien enviar un “grupet” d’ultres a convèncer-nos (era l’època de la Galeria Tau, de la que també en parlarem en alguna altre ocasió).
El que segurament recordareu, o tal vegada no, es que el promotor era un “senyor” que es diu Albert Boadella, i que treballava amb Els Joglars....
També segurament sabeu de la moguda respecte a Catalunya i als catalans que ha promogut aquest “senyor”, i la seva colleta, en els darrers temps.
No cal dir que per desgràcia, la democràcia (i no es un vers) ens ha permès que en el Parlament també hi figurin “ells”.
Només per mostra, encara no sabem en quin idioma prefereixen parlar, si amb el d’aquí o amb el d’allà, ja que tot i dir-se Ciutadans per Catalunya, el dia de les eleccions només ho feien en el d’allà (quant eren aquí), o be amb un aiguabarreig, que es el que els agrada.
Personalment no tinc res contra la democràcia (el menys dolent dels sistemes...... etc,... etc), amb les eleccions, els vots, els elegits,..... Però el que em rebenta es que aquest “senyor”, que ara sembla que està molt quietó i força amagadot, enviant missatges repetits, etc, etc, fos aquell, que ja fa tants anys (com diu en LLach), aconseguís unir a una part important de joventut progressista, de molts colors i tendències, en una sola direcció, per defensar la LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ..... i que desprès de dirigir obres, escriure i passejar-se per gairebé totes les televisions, fent suposats programes “progres”, que a lo millor ara en diríem “basura”(evidentment cobrant lo seu), ara ens ensenyi la (potser) seva autèntica cara.....
Em costa d’empassar....ja fa dies que estic per “tornar-li” el pòster i l’enganxina !!!
Be, en tot cas, visca els que pensin en la nostra direcció !!!
Tal com dèiem NO PODRÀN EM NOSALTRES !!
Salut les copains !!